Fusta teràpia

La fusta teràpia és una pràctica revolucionària que utilitza l’energia natural i curativa de la fusta per promoure el benestar físic i emocional. Experimenta la calidesa i l’estabilitat de la fusta mentre t’alliberes de l’estrès i restableixes l’equilibri interior. Descobreix els beneficis transformadors de la fusta teràpia.

Equilibri de xacres

chakra2

L’equilibri de xacres és una teràpia que busca harmonitzar els teus xacres, els centres d’energia del teu cos, per millorar la teva salut física i emocional. A través de tècniques com la meditació, la respiració i la stimulació dels punts d’energia, l’equilibri de xacres ajuda a desbloquejar el flux d’energia del teu cos i a restablir l’equilibri natural. Descobreix com l’equilibri de xacres pot ajudar-te a sentir-te millor.

Kinesologia

kinesologia2

La kinesiologia és una teràpia holística que utilitza el moviment muscular com a eina per avaluar i tractar desequilibris en el cos. Mitjançant proves de força muscular, la kinesiologia pot identificar bloquejos o desafiaments i utilitzar diverses tècniques per restablir l’equilibri energètic i físic. Descobreix com la kinesiologia pot ajudar-te a millorar la teva salut i aconseguir el benestar òptim que busques.

Auriculoterapia

auriculoterapia

La auriculoterapia és una teràpia que utilitza punts específics a l’orella per estimular el sistema nerviós i promoure la curació. A través de l’estimulació d’aquests punts amb agulles fines o altres tècniques com la pressió o la calor, la auriculoterapia pot ajudar a alleujar el dolor, reduir l’estrès i millorar el benestar general. Descobreix els beneficis terapèutics de la auriculoterapia i experimenta una sensació de relaxació i equilibri.