Des de fa més de 25 anys, Alqvimia® es tot un referent de l’Alta Cosmètica Natural innovant amb el seu concepte de bellesa integral que tracta Còs, Ment i Esperit mitjançant només productes 100% naturals de la més alta qüalitat. Alqvimia® selecciona amb rigurositat les materies primeres més pures des de totes les parts del món, seleccionat especialment el seu orígen. Mestres Alquimistes i perfumistes recuperen l’antiga perfumería tradicional i els secrets de la botànica fusionant-les amb les tècniques mes avançades per donar lloc a fórmules magistrals que, juntament amb la qüalitat i puresa dels olis escencials que les composen, fan d’Alqvimia® una marca de prestigi reconeguda a nivell internacional.

ARÔMS-NATUR®, és una firma d’alta cosmètica Natural Holística que utilitza l’aromateràpia i es dedica al desenvolupament de cosmètics d’alta gama 100% naturals. Amb laboratoris propis, Arôms afegeix innovació als seus productes cosmètics fito-aromaterapèutics i ho complementa amb protocols de cabina, wellness y balneotèrapia d’última generació. Des de sempre apostant per cosmètica autènticament natural i lliure de productes químics perjudicials, només treballa amb matèries primeres d’alta qüalitat, aigues florals, extractes de plantes i olis escèncials amb certificats (AEBBD). Sempre respectuosos amb la teva salut i la teva pell.

Mádara és una marca de cosmètica natural nascuda a Letonia al 2006. La seva filosofía gira al voltant de la natura, la ciència, la humanitat y la sostenibilidad. Per a Mádara, la cosmètica te un impacte més enllà del propi producto i el seu ús. Els ingredients i actius impactan tant al nostre còs com a la nostra salut i també el medi ambient. Tota la seva cosmètica esta certificada per Ecocert(r), amb ingredients de provient d’agricultura orgànica i es fabrica amb energíes netes. Per tot això Mádara va més enllà d’una firma cosmètica, sent pràcticament una filosofía de consum responsable i sostenible.

NATURA SIBÉRICA seu poder en la variada i rica flora del bosc siberià. La creació d’aquesta línia de cosmètica natural, està basada en la idea d’aprofitar els rics recursos que encara avui en dia, es conserven a les zones verges de Sibèria. Parcs naturals amb una flora única; plantes autòctones,i salvatges i amb grans propietats acostumades a sobreviure en un dels climes més extrems del món. Per transmetre aquesta energía natural en favor de la salut i la bellesa, NATURA SIBÉRICA aplica les darreres tecnologíes, un control exhaustiu i un extricte control durant tot el procés de fabricació dels seus productes.

Experts en maquillatge mineral, aquesta marca britànica és una de les grans referències actuals del mercat. Nascuda de la mà de Vikki Khan, Lily Lolo es basa només en ingredients de qüalitat com ceres, olis i pigments naturals per obtenir la seva complerta línia de maquillatge que inclou ombres, bases, perfiladors, etc. Lily Lolo Maku-Up es centra en crear maquillatge saludable i natural que no agredeixi la pell. Cap dels dels seus productes conté parabens, perfums sintètics o colorants artificials.

Boho és una marca francesa de maquillatge ecològica. Sostenibles i glamourosos, els cosmètics naturals de Boho són molt pigmentats i tenen una gran textura i durabilitat. Boho es compromet amb la bellesa, la natura, la responsabilitat social i l’assequibilitat, utilitzant només packaging de cartró certificat FSC i fusta 100% sostenible.

Des d’Alemanya ens arriben els productes del laboratori Logocos amb els estrictes controls BDIH, un prestigiòs certificat que garantitza l’origen, elaboració i formulació de cosmetics naturals. Dintre d’aquest grup trobem entre d’altres marques Sante, Logona o Aquabio. SANTE transforma la valiosa cosmètica natural en un plaer per tota la família. Els seus innovadors productes puraments vegetals per la higíene i la cura son sencills, actuals i de preu asequible. Destacar també la seva amplia gama de maquillatge i color amb certificat d’orígen natural. Amb més de 35 anys d’història, LOGONA esdeve una garantía de qüalitat fruit de la innovació, tradició i ús de excelents matèries primeres naturals i biològiques. Al seus productes, Logona només utilitza olis vegetals en fórmules emulsionades al 80% i sense cap aditiu sintétic addicional; la majoría d’aquests són de cultiu ecològic i amb certificat d’origen bio.