Oasi de serenitat

Reconnecta amb l’agradable sensació de pau i relaxació profunda que oblidem sovint. Molt més enllà d´un moment de relax total, recuperaràs l’harmonia interior i connectaràs amb una actitud de respecte pel teu propi ritme vital. Aquest Ritual de Spa consisteix en la combinació d´un tractament corporal antiestrès, un tractament facial nutritiu i hidratant i l’equilibri energètic de la mà dels bols tibetans.

Reina d’Egipte

Mereixes sentir-te com una reina. Aquest Ritual de Bellesa, realitzat a base de Sals i Fangs del Mar Mort, amb fragàncies exòtiques i suaus matisos de encens i mirra, rejovenirà la teva pell tornant-li la seva bellesa i atractiu natural, reforçant la teva autoestima i la teva força interior. Deixa’t seduir per un aroma enigmàtica, inspirada en la Reina Cleòpatra, una de les dones més
fascinants de la història.

 

Déu Ra

Inspirat en els antics rituals de bellesa egipcis, aquest ritual repara i regenera la pell del rostre i el còs després d’una exposició prollongada al Sol, aconseguint una pell calmada, lluminosa i tersa, a la vegada que aporta una gran sensació de plenitut i benestar.