Eternal Youth

Aconsegueix l’harmonia holística de cos, ment i esperit, recuperant la vitalitat i la lluminositat pròpies de la joventut. Des de la primera sessió, sentiràs la Llum i la veuràs al teu rostre i la teva pell. Aquest exclusiu i luxós ritual combina tècniques de massatge oriental, la poderosa llum del quars blanc i les efectives propietats de la nostra gamma Eternal Youth. Inclou Moxa Alqvímica.

Ritual Energía i Espiritualitat

Tractament holístic per reequilibrar els xaqres i proporcionar una perfecta armonía entre Ment-Còs-Esperit. Eliminarem bloquejos físics gràcies al reequilibri del cos energètic. Avaluarem els 7 txakres i tractarem els desequilibris a través de l’aplicació d’olis essencials i poderoses pedres precioses.

Somnis d’Orient

Excepcional tractament inspirat en la deesa Kwan-Yi, ‘la que escolta el plor del món’. Amb aquest ritual conectaras amb la part més pura i espiritual, potenciant així la teva bellesa, gràcies a l’aplicació de poderoses essències amb técniques de masage exclusives.

Ritual del Cèsar

Els olis esencials, les pedres precioses, l’aigua i el ritual de la moxa aconsegueixen una profunda relaxació i un gran benestar que potenciarà la teva confiança i la teva força interior masculina. Un complet bany d’hidratació i oxigenació per la teva pell.